luni, 28 ianuarie 2013

Remedii simple împotriva celulitei



               Te-ai săturat să tot citeşti despre o mulţime de remedii împotriva celulitei care nu dau rezultate?Multe femei ,chiar dacă nu suferă de celulită, sunt conştiente că tratamentele contra celulitei(de multe ori foarte scumpe) nu dau rezultate decât pe termeni scurţi.Ce-ai spune dacă ai ştii că la tine acasă dispui de multe ori de componentele unui astfel de tratament care nu numai că va da rezultatele dorite,dar te va ajuta să economiseşti o grămadă de timp şi nu te costă mai nimic?

               În timp ce multe femei nu au timp disponibil să participe la ore de fitness sau exerciţii speciale pentru a scăpa de celulită,remediile de acasă pot fi urmate în orice perioadă a zilei.Marele neajuns al tratamentelor cosmetice pentru celulită,este acela că nu previn reapariţia celulitei.Remediile de acasă asigură prin câteva exerciţii şi o dietă sănătoasă(dacă sunt urmate în mod constant) nu numai reducerea celulitei,dar şi reapariţia ei în viitor.
              Rezultatele unui astfel de tratament sunt în mod sigur garantate în comparaţie cu tratamentele scumpe din saloanele de cosmetică care sunt o pierdere de timp şi bani.Deci cea mai bună şi convenabilă soluţie este să optezi pentru tratamente acasă şi în acelaşi timp să adopţi obiceiuri sănătoase.Oricine a spus că adoptarea obiceiurilor sănătoase este grea,nu a încercat destul.
              Cauza majoră a formării celulitei este o circulaţie proastă a sângelui,a limfei şi de asemenea o dietă săracă.Deci dacă rezolvi această problemă şi îţi detoxifici organismul celulita va dispărea aproape pe nevăzute.Cu exerciţii musculare adecvate şi o dietă adecvată poţi să previi formarea şi extinderea celulitei.Primul lucru care trebuie făcut este să consumi mâncare sănătoasă-alimente cu aport slab de calorii-şi să faci zilnic exerciţii fizice.
              Alimentele pe care trebuie să le incluzi în dieta ta zilnică sunt: spanacul,roşiile,conopida
produsele din soia,ouăle(bineînţeles gătite în mod sănstos).Aceste alimente sunt bogate în lecitină care este cel mai bun tratament pe care-l poţi folosi acasă împotriva celulitei.De asemenea poţi include acizi graşi esenţiali care pot fi obţinuţi din nuci,carne de somon,carne de macrou,seminţe de in.Consumul de proteine va vindeca stratul dermic şi va întări pielea atunci când celulita se va retrage.Pentru detoxifiere poţi consuma fructe şi vegetale ca portocalele,căpşuni,rodii,zmeură,broccoli,spanac,salată verde,fasole,coacăze negre etc.
               De asemenea poţi să aplici tehnici care să-ţi îmbunătăţească circulaţia sângelui şi a limfei.Sunt atâtea exerciţii de întărire a muşchilor care făcute câteva minute,dar făcute în mod regulat,dau rezultate remarcabile.
              Sper că citind cele de mai sus ţi-ai dat seama că poţi scăpa de celulită de acasă,fără să cheltui o grămadă de bani şi fără să pierzi timp.Dacă motivaţia ta este destul de mare ai să vezi rezultate notabile în mai puţin de o lună. Succes!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu