vineri, 25 ianuarie 2013

Ce trebuie să faci ca să poţi slăbi



  Ce trebuie să faci ca să poţi slăbi?Ce te ajută cu adevărat ca să scapi de plusul de kilograme? Să-ţi primeşti înapoi viaţa normală? Totul depinde de tine! Numai în tine stă puterea să decizi cum vrei să arăţi!
   Mai departe sunt câteva sfaturi simple care te vor ajuta să slăbeşti:


   În primul rând trebuie să iei o decizie clară: ”Vreau să slăbesc!Nu mă voi opri până când nu voi ajunge la greutatea dorită!” Dacă ai cumva dubii că nu poţi realiza acest lucru,mai bine să nu începi.Asta înseamnă că încă nu crezi cu adevărat că poţi.Un mare avantaj este să ai tot timpul o atitudine pozitivă.Dar odată ce te-ai hotărât cu adevărat,încearcă să-ţi stabileşti nişte ţinte.Este foarte important să-ţi stabileşti nişte ţinte tangibile,pentru că nu o să poţi slăbi dintr-o dată!
   
2.          Mâncarea nu este singura vinovată pentru luarea în greutate.Sunt mulţi alţi factori de care trebuie să ţii cont atunci când vrei să slăbeşti.Trebuie să te concentrezi pe fiecare factor care este cumva responsabil pentru faptul că te-ai îngrăşat.

3.          Niciodată să nu elimini total orice mâncare care conţine carbohidraţi(şi carbohidraţii sunt necesari organismului).Mai bine să reduci alimentele ce conţin carbohidraţi.

4.          Totdeauna să te limitezi la trei mese pe zi.Aceasta trebuie să fie o rutină zilnică.Ar trebui să elimini gustările dintre mese.Oricât ar fi de mici sunt responsabile de luarea în greutate.Sau dacă nu poţi renunţa la ele,înlocuieştele cu fructe sau vegetale.
  
5.          Redu cât mai mult posibil mâncările grase şi uleioase.Renunţă la dulciuri.Consumă în locul lor fructe.O să rămâi uimit ce deserturi spectaculoase şi apetisante se pot face din fructe proaspete.

6.          Bea regulat suc proaspăt de fructe.Este recomandabil să bei suc proaspăt în timpul meselor ca să-ţi hidratezi corpul.Deşi nu este ca şi apa,o să-ţi ofere un plus de energie.

7.          Dacă stai aproape de locul unde lucrezi este recomandat să te deplasezi pe jos sau cu bicicleta.Mişcarea în aer liber este foarte sănătoasă şi te şi ajută să slăbeşti.

8.           Schimbă-ţi obiceiurile şi rutina zilnică.Încearcă să-ţi găseşti o activitate zilnică care necesită mişcare în aer liber.Ceva care nu-ţi ia mult timp dar îţi consumă energia.De exemplu o plimbare mai lungă sau dacă ai posibilitatea jogging.
  
  Totul depinde de tine.Poţi să pui în aplicare ce citeşti aici sau să rămâi doar cu cititul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu