marți, 14 august 2012

10 alimente care ajută la slăbit


  Este foarte evident că,în funcție de dieta pe care o urmați o să slăbiți sau o să luați în greutate.Persoanele slabe pot mânca cu moderație tot ce doresc în decursul unei zile.Pe de altă parte,persoanele mai grăsuțe sau cele obeze ,trebuie să se gândească bine când și ce mânâncă ca să nu ia în greutate.
  Dar nu vă îngrijorați,nimic nu este imposibil!Dacă doriți cu adevărat să scapați de kilogramele în plus,încet,încet încercați să eliminați deserturile care conțin multe calorii,ceea ce se numește “junk food” și începeți să adăugați la cura dumneavoastră de slăbire,alimente care ajută la slăbit.

Acum ați putea să vă întrebați ce sunt aceste alimente?Aceste alimente nu sunt nimic altceva decât alimente obișnuite care s-ar putea să nu arate extraordinar și pe care multă lume le are în bucătărie fără să știe ce valoare au.Aceste alimente sunt foarte benefice în cura de slăbire,sunt pline de nutrienți,anti oxidanți,minerale și vitamine care vă ajută să slăbiți,vă dau un aport important de energie,conțin puține calorii și multe componente care ajută la arderea grăsimilor în mod natural.
  Mai jos este o listă cu 10 alimente care o să vă ajute să slăbiți în mod natural:
Curry: S-ar putea să vă placă curry indian sau tailandez.Vestea bună este că amândouă feluri de curry sunt preparate cu ardei iute care conține capsaicină care ajută la revitalizarea metabolismului și stimulează scăderea în greutate.
Brânza: Deși brânza este bogată în calorii studiile arată că femeile care mănâncă puțină brânză grasă în fiecare zi se îngrașă mai puțin decât cele care mănâncă doar brânză slabă.Adăugați puțină brânză grasă la cura dumneavoastră de slăbire.
Amestec de nuci: Nucile sunt un aliment care o să vă țină sătui mult timp.Studiile arată că mâncând nuci crește nivelul de serotonină care ajută la înbunătațirea dispoziției sufletești,scade setea și sunt de asemenea bune pentru inimă.
Mărul: Mărul este bogat în pectină,fibre și conține multă apă.Conține de asemenea și fibre care ajută la slăbit:solubile,care controlează zahărul din sânge și insolubile care mențin starea de sațietate.
Ouăle: Ouăle sunt cunoscute ca o buna sursă de proteine.Studiile recente arată ca mâncând regulat unu sau două ouă va împidica creșterea nivelului de colesterol LDL.Bogăția de nutrienți din ouă le face o contribuție valoroasă de nutrienți esențiali în mai toate dietele.
Lămâia: Lămâia este un diuretic natural și trebuie consumată cu apă.Ajută la eliminarea apei din corp
și acționează ca un agent de curățare a ficatului.
Scorțișoara: Ajută la reducerea nivelului de zahăr din sânge ceea ce previne transformare zahărului din corp în grăsime.De asemenea adaugă un gust și o aromă minunate mâncărurilor.
Conopida: Dacă vreți să slăbiți cu adevărat,atunci cea mai bună alegere este să consumați conopidă în orice cantitate.Conține fitonutrienți care combat cancerul,o mare cantitate de vitamina C și acid folic care vă vor ajuta la cura de slăbire.Conopida este unul din cele mai bune alimente pentru slăbire
Peștele: Este o bună sursă de proteine.Studiile arată că o masă bogată în pește va împiedica preluarea de calorii și de asemenea va asigura o bună sațietate.
Salata: Totdeauna când vă gândiți să începeți o cură de slăbire,neapărat să includeți salatele de crudități și fructe.Salatele vă vor ține sătui și vă vor reduce pofta de mâncare.Sunt de asemenea printre cele mai bune opțiuni a unei cure de slăbire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu